Student Union Lounge, Canterbury Christ Church University

Sector: Education
Procurement: JCT ICD 2016
Value: £620,000
Client: Canterbury Christ Church University (CCCU)
Services: Quantity Surveyor
Status: Complete

The works comprised the reconfiguration of an existing lecture space, Ag50, and conversion into student union space.

The new student lounge now provides a functional yet inspiring environment for students, and brings the Student Union back on campus. Despite working with a tight deadline, the project was handed over successfully in time for the new academic year.

The SU also launched their rebrand to coincide with the opening of the new space and the beautiful internal furnishings were undertaken by the SU direct.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.